Sawah yang bergoyang

image

@photosupriadi

“Angin yang berdendang
Rumput yang begoyang
Pikiran melayang
Hatinya tenang”

Iklan

Ingin pulang

image

Urang anu di kota
Tos lami hoyong ka desa
Ku sabab nuju usaha
Teu tiasa uih geura geura

Emut ka Ema bapa
Kulawarga oge sadayana
Sobat sobat anu baheula
Arulin bareng waas kacida

Duka iraha
Beuki teu puguh karasana
Duka kasaha
Ieu carita anu jadi panglipur lara,