Ingin pulang

image

Urang anu di kota
Tos lami hoyong ka desa
Ku sabab nuju usaha
Teu tiasa uih geura geura

Emut ka Ema bapa
Kulawarga oge sadayana
Sobat sobat anu baheula
Arulin bareng waas kacida

Duka iraha
Beuki teu puguh karasana
Duka kasaha
Ieu carita anu jadi panglipur lara,

Iklan

8 responses to “Ingin pulang

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s